Bedankt om op ons te stemmen voor de sustainable family awards 2021 🙏💖We hebben de award gewonnen met onze waxmelts in de categorie product non food🥳

waarom pre orders ?

Doordat ik omwille van problemen met mijn schouder momenteel niets kan bijmaken & de webshop zo goed als uitverkocht is ...

Heb ik besloten om alle waxmelts die uitverkocht zijn in pre order te zetten alsook meteen nieuwe bathbombs & nieuwe village candles .

Bestel je een item in pre order , dan ben jij zeker dat jouw favoriete item in onze collectie zal opgenomen worden & je deze als eerste hebt namelijk op 14 januari zullen deze dan verzonden worden . 

Een uitverkochte website is niet leuk voor jou als klant , maar ook niet voor mij als zelfstandige , aangezien ik dit volledig doe & hiervan moet leven ga ik natuurlijk ook geen inkomsten hebben als de webshop uitverkocht is  .

Zie je dus iets dat je in huis willen hebben ? 

support dan deze kleine zelfstandige haar droom & wacht niet met bestellen tot we terug opengaan 14 januari , enkel items die besteld zijn in pre order zullen opgenomen worden in het assortiment als je wacht heb je dus de kans je favoriete item mis te lopen .

Omdat ik ook snap dat het niet fijn is om lang te wachten op een item , heb ik de code christmas voor 30% korting ook geldig gezet op alle pre order (behalve onze surprise boxes & jcandles ) 

Shop dus nu met 30% korting & start je nieuwe jaar goed met een pakketje van oh my goodness aan de deur ! 

Dank je wel voor je support ! 

& alvast fijne feestdagen in deze moeilijke tijden 

XoXo Ellen