Ophalen te Ranst = GRATIS !

Clean & fresh collectie

Na 2 jaar een geurenlijst van 65 geuren te hebben opgebouwd werd het tijd voor vernieuwing ! Het is niet haalbaar altijd een stock te maken van al deze geuren er worden nu eenmaal sommige meer verkocht dan andere.

Om het aangenamer te maken voor mezelf & mijn creativiteit de vrije loop te laten ga ik vanaf nu werken met waxmelt drops om de paar weken drop ik een collectie die limited edition is & op = op ! 

Natuurlijk denk ik aan jou , die na een tijd hier bij mij aan te kopen vast en zeker een favoriete geur heeft & nu denkt "well shit" gedaan met mijn favoriete geur in huis.

Na lang overwegen heb ik besloten onze 65 geuren te houden maar deze op bestelling aan te bieden met een min bestelling van 5 waxmelt packs per geur (kwestie van mijn pot niet op te zetten voor 1 pakje)

Hoe werkt het ?

Je vult het contact formulier in hieronder met welke geuren je graag gehad had een waxmelt pack zijn 6 waxmelts goed voor minstens 36 uur geurplezier en kost 7,95/stuk (denk eraan minstens 5 stuks per geur bestellen).

Je krijgt van mij een mailtje terug met de link om deze producten toe te voegen aan je winkelmandje en te betalen -> levertijd zal ongeveer 7 dagen zijn naargelang de drukte van bestellingen

Hieronder even een lijst met de geuren :

Geïnspireerd op schoonmaak & wasverzachter geuren

-Freshness

Mooie mix van sprankelende citrus,fruit & witte bloemen. Geïnspireerd op de bekende unstoppables geur.

-Thai orchid

Een echte bloemenexplosie van orchidee, geïnspireerd op de bekende geur van febreze.

-Sweet dreams

Een fijne wasverzachter geur van luxueuze lavendel , vanille & cederhout. Geïnspireerd op de bekende unstoppables geur.

-Blissbliss

Prachtige geuzenmix van kersen, rode bessen, rozen, jasmijn, perzik. Geïnspireerd op de bekende unstoppables geur.

-Dark diamond

Deze bloemige geur met neroli, fresia, ylangylang, groene appel, neroli,  rozen, amber. Geïnspireerd op de bekende unstoppables geur. 

-Springbreak

Een mix vol lentebloemen, cederhout, zachte patchouli. Geïnspireerd op de bekende geur van unstopabbles.

-Lift it up

Een frisse samenstelling met hints van witte bloemen, appel, peer, eucalyptus en vanille. Geïnspireerd op de bekende geur van unstoppables

-Dettjol

Een type zeepgeur, spreek Dettjol hardop uit en je hoort het echte merk. Dit is een type hiervan. Dat brengt ons gelijk bij een klein probleem want hoe omschrijf je deze geur nou.

Is het een aangename geur of niet, is ze zoet of niet, is ze kruidig of niet, zo kunnen we lange tijd doorgaan, wij weten gewoonweg niet hoe we deze geur nu het beste kunnen omschrijven dus doen we dat voor een keertje maar niet.

Disclaimer: Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan de vernoemde designer/merk .copyrights behoren dan ook toe aan de designer/merk.

Een naam van een designer/merk wordt enkel vernoemd om een Geurbeschrijving duidelijk te maken.

Onze geuren gelijken hier sterk op maar mogen niet verward worden met de benoemde designer/merk.