Ophalen te Ranst = GRATIS !

Bakery collectie

Na 2 jaar een geurenlijst van 65 geuren te hebben opgebouwd werd het tijd voor vernieuwing ! Het is niet haalbaar altijd een stock te maken van al deze geuren er worden nu eenmaal sommige meer verkocht dan andere.

Om het aangenamer te maken voor mezelf & mijn creativiteit de vrije loop te laten ga ik vanaf nu werken met waxmelt drops om de paar weken drop ik een collectie die limited edition is & op = op ! 

Natuurlijk denk ik aan jou , die na een tijd hier bij mij aan te kopen vast en zeker een favoriete geur heeft & nu denkt "well shit" gedaan met mijn favoriete geur in huis. Na lang overwegen heb ik besloten onze 65 geuren te houden maar deze op bestelling aan te bieden met een min bestelling van 5 waxmelt packs per geur (kwestie van mijn pot niet op te zetten voor 1 pakje).

Hoe werkt het ?

Je vult het contact formulier in hieronder met welke geuren je graag gehad had een waxmelt pack zijn 6 waxmelts goed voor minstens 36 uur geurplezier en kost 7,95/stuk (denk eraan minstens 5 stuks per geur bestellen

Je krijgt van mij een mailtje terug met de link om deze producten toe te voegen aan je winkelmandje en te betalen -> levertijd zal ongeveer 7 dagen zijn naargelang de drukte van bestellingen.

Hieronder even een lijst met de geuren:

Geïnspireerd op bakery geuren:

-Blueberry muffin

Heerlijk roomboter amandel cakeje met die zoete in siroop gewelde blauw - paarse vruchtjes erin, overgoten door vanilleroom.

-Coconut cream pie

Overheerlijke rijke vanille crème taart met tropische kokos op een bodem van crispy en mooi boterig taartdeeg.  Een overheerlijke geur als je net een wandeling hebt gemaakt, kopje koffie/thee/chocomelk met een biscuitje. Deze geur in huis en het lijkt alsof dat biscuitje een rijke punt kokostaart is geworden.

-Birthday cake

Blaas alle kaarsjes uit, sluit je ogen en doe een wens!! Birthday Cake is een mooie rijke en zoete geurolie, een prachtige taart met veel kleuren en overgoten met een volle botercreme, njam. Je waant je in een banketbakkerij.

-Kaneel donut

Overheerlijke zoete kaneelbroodjes, je ruikt de suiker, vanille, gebakken deeg en boter maar vooral niet te vergeten waar het allemaal om draait, de gezoete kaneel, heerlijk.

-Madeleine

Een onverwachtse en zeer zeker lekkere zoete en romige combinatie. fantastische vanillecakejes heerlijk, vol, cake, zoet, vanille, slagroom………zalig.

-Creme brulee

Een mooie vanille vla, ietwat warm met daarop een heerlijke gebrande suikerlaag die kapot gaat als je er met je lepel op tikt. Een heerlijke afsluiter van een etentje, maar als geurolie beslist niet te versmaden, lekkere volle vanille, suikers en calorie vrij.

-Vanilla cream

Een heerlijke volle crèmige Madagascar vanille geur gemaakt van rijpe vanillestokjes zoals u die in een banketkeuken verwacht. Volvette vanille die door iedereen herkend wordt.

-Latte machiato

Overheerlijke geur van een net gezette latte machiato in de ochtend.

-Red velvet cake

Chocolade, aardbeien siroop en rode bessen, cacaopoeder, tonka bonen, vanille extract, volvette boter en melk met een hint van crèmige sandelhout.

-Oreo cookie

Het welbekende koekje maar dan in een waxmelt. Dit doop je niet in melk of room, maar je wilt een glas melk na het ruiken van deze olie. Heerlijke chocolade koekjes, een beetje walnoten, kruiden en siroop. Jammy.

-Belgium chocolate

Onvervalste Belgische Chocolade, decadent en rijke chocolade geur, alsof je een bad neemt in volle crèmige vloeibare luxe chocolade...........hhmmmm. Let wel op, ze lijkt zo echt, maar deze is beslist niet om op te eten, zelfs niet met een gouden papiertje er omheen.