Bedankt om op ons te stemmen voor de sustainable family awards 2021 🙏💖We hebben de award gewonnen met onze waxmelts in de categorie product non food🥳

about me

 

Let me introduce myself!

Ik ben Ellen, op deze wereld sinds 1989 (mijn leeftijd mag je zelf uitrekenen 😂). In februari 2019 noemde ik mezelf nog girlboss, omdat ik toen in bijberoep was gestart met Oh My Goodness. 

 

Sinds 1 juli 2020 noem ik mezelf liever BOSSBABE, want ik waagde de sprong en zette de stap naar een bestaan als voltijds CEO van Oh My Goodness, en daar ben ik trots op!

 

I’m in love met coziness en daar horen lekkere geuren natuurlijk ook bij. Bij ons thuis ging er dan ook een enorm budget weg aan geurkaarsen, waxmelts etc. Toch was ik vaak teleurgesteld in de waxmelts die ik had, de geur verdween snel. Dus ik dacht: kan ik dat niet zelf maken?

 

Natuurlijk kan je dat zelf maken, maar ik wilde niet werken met de basic geuren die je overal kan vinden - ik ben geen ‘basic bitch’ 😅  Dus begon ik met het maken van unieke waxmelts met geuren gebaseerd op de bekende designer parfums. Ik had al snel 100 waxmelts na één sessie. En hoewel de waxmelts er thuis goed vandoor gaan, was dat toch een beetje te veel van het goede. Ik zette ze op Facebook en in no time was alles verkocht. De week erna deed ik dat nog eens, en gebeurde hetzelfde.

 

Een week later zat ik bij de boekhouder en was Oh My Goodness officieel! 

 

Ik startte met waxmelts en ondertussen is het assortiment uitgebreid met geurstokjes, autogeuren, kleerkastgeuren, tapijtreiniger, toiletreiniger and much more to come.

 

Naast het runnen van Oh My Goodness ben ik samen met mijn partner proud dogmom van onze keeshond Ricco en geniet ik van gezellige avondjes thuis voor Netflix & chill of met familie en vrienden. Als het maar gezellig is!

 

Met Oh My Goodness wil ik luxe geuren tot in jouw huiskamer brengen, het gevoel van gezelligheid opwekken en zorgen voor prachtige herinneringen die je voor altijd koppelt aan mijn geuren. Want zo krachtig kan geur zijn! 

 

Voilà, nu ken je mij wat beter en weet je hoe Oh My Goodness is ontstaan. Als je vragen hebt mag je mij altijd een mailtje sturen of een berichtje via social media! 

 

Hopelijk tot snel,

 

XOXO Ellen